Dupa 2 ani :)

26 03 2008

“Astazi, tu ai marturisit inaintea Domnului ca El va fi Dumenzeul tau, ca vei umbla in caile Lui, vei pazi legile, poruncile si randuielile Lui, si vei asculta de glasul Lui.”

Deuteronom 26:17

Acesta a fost motto-ul nostru, adica versetul reprezintativ al zilei in care am ales sa marturisim public alegerea de a ramane langa Domnul si Mantuitorul nostru.

A fost o zi pe care nici unul dintre cei 11, adica Paul, Edi, Anca, Laura, Rebeca, Ligia, Bianca, Otilia, Simona, Ami si eu (Liz), nu o vom uita niciodata pentru ca ziua asta ne-a legat pentru vesnicie in Domnul Isus si ne.a facut frati, a legat intre noi legaturi puternice.

Singura mea dorinta e sa raman langa Tine, Doamne, in mana Ta de unde nu ma poate smulge nimeni..si sa Te urmez, sa Te iubesc cu o iubire care sa creasca in fiecare zi tot mai mult.

Pana acum Domnul a fost alaturi de noi si cred ca toti au simtit lucrul acesta, fiecare dintre noi intr-un mod special si personal.

Domnul sa fie cu noi in calatoria care ne asteapta si sa ne incredem in Mana Lui puternica pentru ca doar asa vom birui si vom primi cununa. El sa ne binecuvinteze pe noi toti, fratii mei in Domnul. Va iubesc..:*

Si acum un verset care mi se pare extrem de cool..asta e ca dedicatie pentru toti:

“ fii credincios pana la moarte si -ti voi da cununa vietii…”

“E simplu sa mori pentru Hristos. Mai greu e sa traiesti pentru El. De murit mori intr-o ora, doua, dar a trai pentru Hristos inseamna a muri in fiecare zi. Doar in putinii ani ai acestei vieti avem privilegiul de a ne sluji unii pe altii si de a-L sluji pe Hristos.

Raiul va fi al nostru pe veci, dar avem doar putin timp de slujire aici, si de aceea, nu trebuie sa irosim aceasta sansa.” (Mya)

Azi, 26 martie 2008 e tot una cu 26 martie 2006 pentru un om simplu, dar pentru 11 tineri, aceasta zi e o aducere aminte de legamantul facut cu ”antrenorul” nostru, si azi, El a sarbatorit alaturi de noi cei doi ani de cand am luat hotararea de a ne antrena in cursa de 100 metri garduri ,obstacole ,viteza si tot odata de predarea a stafetei.Cei care vor sa ne vada cazaturile si trofeele ne pot vizita la biserica Maranata Botosani..:D (Simona)

102_2907.jpg

Reclame

Acțiuni

Information

4 responses

26 03 2008
BiancaA

the most beautiful day of our lives…sa fim blessed si sa prindem si aniversarea de aur:D>:D<:*

27 03 2008
AbigaiL

„Inima voastra sa fie cu totul a Domnului, Dumnezeului nostru, cum este astazi, ca sa urmati legile Lui si sa paziti poruncile Lui” (1 imparati 8:61)
azi imi cer iertare pentru ca de prea multe ori mi-am luat privirea de la El…si ma rog sa ma ajute sa Il iubesc mai mult pe zi ce trece 🙂 multumesc Doamne ca niciodata nu eziti in a ma ridica atunci cand cad! multe binecuvantari bro and sis! 🙂

30 03 2008
emma

Domnul sa va binecuvinteze pe drumul pe care mergeti.El e cu voi every step on the way >:D< sunteti o bucurie pentru El si pentru mine! astept sa vina ziua cand o sa fac si eo pasul acesta. ma rog ca EL sa ma pregateasca 🙂

13 04 2008
eoliana

:):):) ce frumos….shi ce frumoasa a fost shi intalnirea de duap 2 ani…nu?;;)

bless u all>:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: