A letter from hell

8 10 2007
Reclame

Acțiuni

Information

10 responses

8 10 2007
oty

acest slide ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri…ce facem noi pentru prietenii nostri care se pierd in aceasta lume pacatoasa?ar trebui sa ne pese mai mult de ei…

9 10 2007
just'me

ai dreptate otilia….nu facem absolut nimik si vom fi trasi la raspundere penru lucrul asta!!!fiti binecuvantati

9 10 2007
just'me
9 10 2007
abigail

e shoknt si totushi atat de relevant…te face sa iti pui problema serios…apoi gandeste-te ce infricoshator: chiar Dumnezeu iti va cere socoteala pentru sufletele pe kre le-ai ignorat…trebuie sa facem ceva acum!!!

9 10 2007
just'me

si dak vrei sa faci ceva akuma incepe chiar cu colegii tai si prieteni tai kare iti sunt dragi si nu sunt pocaiti…sa incepem!!!

9 10 2007
busyking

aha…. de acord cu voi! Dar , nu stiu dak v-ati pus problema din punctul de vedere al celui din iad. V-ati gandit ca ati putea fi chiar in locul lui . E oarecum „confortabil” sa privim problema din pozitia baiatului crestin. Let`s discuss !! I`m sure you have alot of ideas 😛 .

9 10 2007
just'me

da…dar noi suntem copii pocaiti si nu ne punem pb celui din iad…eo unul nu imi pun problema asta si nici nu vreau sa ma gandesc akolo…dar trebuie sa fim constienti k vom pierde foarte multi prieteni dragi q care traim akuma si ii vedem in fiecare zii…asa k let’s do something!!!

7 11 2007
Laurici

Cu siguranta nimeni dintre noi nu-si doreste sa stie ca cei cu care isi petrece o jumatate din zi (la scoala) vor merge in iad si asta datorita fiecaruia dintre noi care il cunoastem pe El si nu L-am facut cunoscut si lor. Recunosc ca de multe ori discutiile pe care le-am avut cu colegii nu l-au avut pe Isus in centru. Si cred ca fiecare din noi am incercat sa spunem ca nu e bine sa te inchini la icoane, sau ca ei spun una si fac alta… dar nu stiu cat am incercat sa le spunem despre ceea ce trebuie sa stie ei despre Isus. Si e momentul sa actionam! 🙂 Succes fiecaruia! Domnul cu voi!

8 11 2007
simplulgand

in momentul in care colegii nu mai rad de noi, nu mai sunt stanjeniti de prezenta noastra trebuie sa ne punem intrebarea daca mai suntem sare, daca suntem ca si ceilalti nu stiu cum vom raspunde in fata lui Dumnezeu pentru prietenii nostri.

10 11 2007
daughter_of_God

terrifying!!!! nu as vrea ca cei pe care ii iubesc atat de mult sa strige intr-o zi :”wish you were here!!!”….let’s take an atitude all of us…to make our town a beautiful one…un oras plin cu oameni care va exista si in vesnicie…si in care postasul nu va aduce nici o letter from hell….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: